Miért a Dietinfó? Diéták Fogyókúra Baba-mama Receptek Fórum Webshop Böjt Alternatív
Tengeri hal petrezselyemmel
| 2008-12-03 22:19:37

Ismerősömnek ajánlom Kinyomtatom

Hozzávalók:

50dkg burgonya

70 dkg fehér húsú tengeri halfilé

1 csokor petrezselyem

citrom (2db)

kapribogyó

egy doboz natúr joghurt

2 evőkanál mustár

olaj, bors, só

 

Elkészítés:

Előkészítjük a halat- megmossuk, sózzuk, felvágjuk, olajon átpirítjuk.

Egy tűzállóedénybe tesszük, rászórjuk a petrezselyem zöldjét, kapribogyót, majd az egészet kisütjük 20 perc alatt.

Egy tartárt készítünk joghurtból és mustárból. Burgonyát készíthetjük hasábburgonyának, vagy tepsiben is kisüthetjük.

jó étvágyat!

Vérnyomáscsökkentő céklalé
Az éhezés megvédi az egereket a kemoterápia mellékhatásaitól
Víz, Zene, Virág Fesztivál
A fokhagyma titkai
Mit tehetünk a vesekő kialakulása ellen?
Archívum
Vissza a nyitóoldalra
 
Melyiket szereted jobban?
Cseresznye
Meggy


 
 evobike_1.jpg
 
tulimanna.jpg
 
 

© 2007 DietInfo Online. Minden jog fenntartva.                                  Médiaajánlat | Írjon nekünk! | Linkajánló

Impresszum
Jogi információk